<h2>ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ</h2><p>Λειτουργικότητα - Άνεση - Καλαισθησία</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpirmpas.4ty.gr/more2.php?l=el&id=8479' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ</h2><p>Φρέσκιες ιδέες και χρώματα για τους μικρούς μας φίλους</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpirmpas.4ty.gr/more2.php?l=el&id=8481' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ</h2><p>Επενδύσεις, πέργκολες, κιόσκια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpirmpas.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΠΟΡΤΕΣ
ΠΟΡΤΕΣ
ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ
 
 
 
Χαρίστε λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική στο χώρο σας επιλέγοντας εσωτερικές πόρτες σε σχέδια και χρώματα που αρμόζουν σε αυτόν. Δίνουμε πάντα ξεχωριστή έμφαση στην ποιότητα και τις τεχνικές κατακσευής για αποτελέσματα που θα κρατήσουν μια ζωή.
 
Κατασκευάζουμε επίσης για εσάς πόρτες ασφαλείας και πυρασφάλειας, χωρίς να αγνοούμε την όμορφη εμφάνιση και το προσεγμένο φινίρισμα!
 
Από το αντικείμενό μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι θωρακισμένες εξωτερικές πόρτες, που θα προσφέρουν ασφάλεια αλλά κι ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
 

Επισκεφτείτε την επιχείρησή μας για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε μαζί μας.